Конференції, семінари
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/360
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології етерифікації жирних кислот спиртами високої молекулярної маси(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Шкредов, Іван Сергійович; Гладкий, Федір Федорович; Гаврюшенко, Катерина Олександрівна; Удовенко, Олексій ОлександровичДокумент Визначення раціональних умов проведення амонолізу рицинової олії(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Оса, Олексій Володимирович; Гладкий, Федір Федорович; Гаврюшенко, Катерина ОлександрівнаДокумент Новий спосіб рафінації модифікованих жирів(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Калініченко, Д. В.; Гладкий, Федір Федорович; Гаврюшенко, Катерина ОлександрівнаДокумент Технологія модифікованих кулінарних жирів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Конюшенко, Т. Г.; Гаврюшенко, Катерина Олександрівна; Гладкий, Федір ФедоровичДокумент Вплив етилстеарату на організм при вживанні його в якості харчового продукти(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Гаврюшенко, Катерина Олександрівна; Горбач, Тетяна Вікторівна; Гладкий, Федір ФедоровичДокумент Синтез поверхнево-активних речовин з рицинової олії та натрієвої солі гліцину(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Скляр, В. В.; Гаврюшенко, Катерина Олександрівна; Гладкий, Федір ФедоровичДокумент Раціональна технологія похідних кон'югованої лінолевої кислоти(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021) Шкредов, Іван Сергійович; Гончаров, Є. О.; Гладкий, Федір Федорович; Гаврюшенко, Катерина ОлександрівнаДокумент Використання іонітів в технології жирів(НТУ "ХПІ", 2015) Крамський, В. В.; Гладкий, Федір Федорович; Литвиненко, Олена Анатоліївна