Економетричні моделі оцінки ефективності різних видів реклами в рамках маркетингових комунікацій - Норік, Л. О.; Гусаченко, К. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглядаються способи оцінки ефективності реклами. Запропоновано та наведено приклад реалізації методичного підходу до оцінки ефективності рекламної діяльності підприємства на основі економетричних моделей, що дозволяють виявити вплив комплексу різноманітних рекламних заходів на прибуток підприємства.

The methods of estimation of advertising efficiency are examined. Offered and resulted example of realization of the methodical going near the estimation of efficiency of publicity activity of enterprise on the basis of econometrical models, that allows to define influence of promotional purposes on the income of enterprise.
Keywords: рекламні заходи; підприємство; прибуток; товарообіг