Розвиток антикорупційних комплаєнс-програм в Україні - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Болюх, Ірина Олегівна; Лук'янова, Ярослава Артемівна; Видря, Єлизавета Володимирівна; Перерва, Петро Григорович (Кременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградського, 2021)
Доведено, що дуже важливий резерв розвитку антикорупційних комплаенс систем закладений в задачах організаційно-методичного забезпечення і супроводу антикорупційних політик (практик) комерційних організацій.
Keywords: комплаєнс; персонал; корупція; шахрайство; промислові підприємства