Технологія факторного аналізу економічної безпеки будівельних підприємств - Зіненко, Костянтин Анатолійович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Рівненський державний гуманітарний університет, 2022)
Запропоновано науковий-методичний підхід до оцінювання рівня економічної безпеки будівельного підприємства, в основу якого покладено оцінку рівня економічної безпеки за її складовими із врахуванням впливу інтересів зацікавлених сторін та чинників зовнішнього та внутрішнього середовища.
Keywords: будівельні підприємства; економічна безпека; складові; оцінювання; факторний підхід; ефективність