Вплив інформаційних технологій на життя людини - Євтушенко, Наталія Сергіївна; Твердохлєбова, А. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2017)
У статті розглянуто позитивний і негативний вплив інформаційних технологій на життя людини; проблеми, пов'язані з розвитком інформаційних процесів і необхідність їх розвитку.

In the article the authors consider the positive and negative impact of information technologies on human life and problems associated with the development of information processes, and the necessity for their development.
Influence of information technologies on human life
Keywords: телекомунікації; технології комп'ютерні; ресурси електронні; навчання дистанційне; information technologies; development; influence