Організаційна побудова комплаєнс-служби - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Запорізький національний університет, 2020)
Доведено, що комплаєнс відтворює відповідність конкретних дій підприємства, окремого колективу чи працівника будь-якого рангу внутрішнім або зовнішнім вимогам (законам, стандартам, нормам, положенням і т. п.).
Keywords: корупція; шахрайство; економічна безпека; промислові підприємства