Дослідження існуючих інформаційних систем управління підприємством - Крамськой, Дмитро Юрійович; Синіговець, Ольга Миколаївна; Побережний, Роман Олегович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Впровадження сучасної інформаційної системи дозволить підвищити рівень організації процесів управління за рахунок раціонального використання технічної підтримки системи. В результаті компанія отримає ряд позитивних ефектів: підвищення якості управління; мінімізація помилок при зборі та обробці інформації; зниження експлуатаційних витрат; додатковий дохід за рахунок збільшення товарообігу та зростання інвестиційної привабливості компанії; більш швидке прийняття рішень за рахунок збільшення швидкості обробки інформації.
Keywords: інформаційні системи; технології; менеджмент; ефективність; автотранспорті підприємства