Дисципліна "Фізичне виховання" у ЗВО України – від сучасного до перспектив майбутнього - Глядя, Сергій Олександрович; Любієв, Альберт Гнатович; Юшко, Олексій Володимирович (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Дослідження спрямоване на аналіз сучасного стану дисципліни «Фізичне виховання» у закладах вищої освіти (ЗВО). Розглянуті існуючи форми організації навчального процесу з фізичного виховання студентів. Встановлені позитивні сторони у застосуванні сучасних технологій. Сформовані власні погляди і пропозиції для покращення проведення практичних занять.
Keywords: фізичне виховання; студенти; навчальні заняття; спортивні спеціалізації; physical education; students; educational classes; sports specialization