Алгоритми і структури даних: практикум - Стратієнко, Наталія Костянтинівна; Годлевський, Михайло Дмитрович; Бородіна, Інна Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2017)
Навчальний посібник містить приклади розв'язання типових задач, питання для самоконтролю, задачі для аудиторних занять, варіанти індивідуальних домашніх завдань, завдання для лабораторного практикуму і курсового проектування за такими розділами, як базові структури даних, математичні основи теорії алгоритмів, алгоритмічні стратегії, алгоритми сортування, машина Тюрінга, генератори псевдови-падкових чисел, основні алгоритми на графах і геометричні алгоритми. Призначено для студентів, викладачів, аспірантів, розробників програмного забезпечення, слуха-чів післядипломної освіти всіх форм навчання.
Keywords: навчальний посібник; теорія алгоритмів; сортування вставками; сортування бульбашкою; швидке сортування; алгоритмічні стратегії; машина Тюрінга