Дослідження фармацевтичного ринку України - Чежія, Я. Г.; Майстро, Руслана Григорівна (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті визначаються сучасний стан та перспективи розвитку фармацевтичного ринку України. Досліджено фактори, що стримують розвиток фармацевтичного ринку.

In the article the modern state and prospects of pharmaceutical market development of Ukraine are determined. Factors, that restrain pharmaceutical market development, are explored.
Keywords: механізм ринковий; виробництво; інвестиції; лікарські засоби