Оптимизация параметров при вибрационном измельчении - Орлова, Н. Д. (НТУ "ХПИ", 2006)
Приведено результати досліджень на оптимізацію параметрів математичної моделі вібраційних машин.

The results of the investigation of optimal parameters to the mathematical description in the vibrating machines.
Keywords: вибромельница; амплитуда; частота; уравнения Эйлера-Лагранжа; численный метод