Економічна безпека у системі діяльності підприємств - Гаврись, Ольга Олександрівна; Алексєнко, Юлія Сергіївна; Гаврись, Микола Олександрович (Центр фінансово-економічних наукових досліджень, 2019)
Ринкова економіка створює ситуацію, коли підприємства мусять функціонувати в умовах невизначеності та непередбачуваності. Трансформаційна криза економіки України, що охопила всі сфери і стала суттєвою перешкодою на шляху забезпечення стабільного розвитку держави, вивела на перший план проблеми безпеки підприємницької діяльності, оскільки від успішності роботи кожного окремого суб'єкта господарювання великою мірою залежить ефективність економічних процесів держави в цілому.
Keywords: економічна безпека; підприємницька діяльність; рейдерство