Аналіз властивостей традиційних та нових загартувальних середовищ, представлених в Україні з точки зору пожежної безпеки та охорони праці - Логвиненко, С. С.; Зегрюк, Н. А.; Ящеріцин, Євген Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Проведено аналіз властивостей традиційних та нових загартувальних середовищ, представлених в Україні, з точки зору пожежної безпеки та охорони праці.

An analysis of the properties of traditional and new hardening media presented in Ukraine from the point of view of fire safety and occupational health and safety was conducted.
Analysis of the properties of traditional and new quenching media presented in Ukraine from the point of view of fire safety and labor protection
Keywords: загартувальна олива; клас небезпеки; синтетичні загартувальні середовища; температура спалаху; шкідливі речовини; quenching oil; hazard class; synthetic quenching media; flash point; harmful substances