Иерархические структуры систем управления дорожным движением - Дербунович, Леонид Викторович; Абрамова, Л. С. (НТУ "ХПИ", 2008)
В статті запропонована нова даймонд структура організації управління дорожно-транспортними потоками, в якій розмеження інформаційних рівней керування поєднується з розподілом інформаційних та управляючих потоків данних.

In the paper the new Diamond structure of the hierachycal Intellident Transport System is proposed. The effective control of the traffic flow is achived by using different ways to carry control ahd information traffic data.
Keywords: автотранспортные средства; транспортный поток; безопасность дорожного движения; улично- дорожная сеть; даймонд-структуры