Залокоцька, В. С.Сторожук, Т. М.2023-08-112023-08-112019Залокоцька В. С. Особливості документального оформлення операцій діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу / В. С. Залокоцька, Т. М. Сторожук // Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2019" : тр. 15-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 4-6 грудня 2019 р. / ред. Є. М. Строков ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : Томенко Ю. І., 2019. – С. 169-171.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/67956ukєвропейська інтеграціяіндустрія гостинностігосподарствооблікEuropean integrationhospitality industryeconomyaccountingОсобливості документального оформлення операцій діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесуArticle