Маркетинг - Посохов, Ігор Михайлович; Ігнатова, Євгенія Михайлівна (НТУ "ХПІ", 2013)
Містить теоретичний матеріал із основних тем дисципліни «Маркетинг», висвітлено теоретичні і практичні аспекти маркетингу: сутність і класифікація, функції та роль маркетингу у практичній діяльності підприємства, особливості товарної, цінової, збутової і комунікативної політики та прийняття відповідних рішень у сфері формування комплексу економіко-маркетингових заходів впливу на ринок. Призначений для викладачів, студентів, аспірантів вищих навчальних закладів та спеціалістів у сфері економіки і маркетингу підприємства.
Keywords: економіка; ринок; фірма; дослідження; інформація; політика товарна; політика цінова; торгівля оптова; торгівля роздрібна; канали розподілу; просування; стимулювання; стратегія; контроль; планування