Кричковська, Лідія ВасилівнаАнан'єва, Валерія ВікторівнаБєлінська, Анна ПавлівнаРадзієвська, І. Г.2020-09-142020-09-142015Застосування загусників некрахмальної природи в емульсійних продуктах харчування / Л. Кричковська [та ін.] // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81-ї Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. : у 4 ч. Ч. 1. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 343.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/48191ukорганолептичні властивостінизькокалорійний соускамедь ксантоваяблучний пектинрозшаруванняальгінат натріюЗастосування загусників некрахмальної природи в емульсійних продуктах харчуванняThesis