Метод оцінки механічного зношування та ресурсу кабельних ліній геофізичного пересувного обладнання - Гурин, Анатолій Григорович; Бондаренко, Олексій Вікторович; Швидкий, О. (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглянуті причини зношування кабельних ліній геофізичного свердловинного обладнання та силових кабельних ліній поверхневих випромінювачів сейсмоакустичних імпульсів при сейсморозвідці і інтенсифікації видобутку нафти електрофізичними пристроями

The reasons of deterioration of cable lines of geophysical equipment in boreholes and power cable lines of superficial at seismic prospecting and an intensification of an oil recovery by electropfysical installations were considered
Keywords: механічна міцність; випромінювачі; свердловинне обладнання; нафта; сейсморозвідка; електрофізичні пристрої; cable lines; mechanical deterioration; geophysical electrophysical equipment