Ефективність J-кратного повторення надлишкових таймерних сигнальних конструкцій - Корчинський, В. В.; Кільдішев, В. Й.; Хомич, С. В.; Бєлова, Ю. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В роботі показано підвищення ефективності використання каналу в однобічних системах за рахунок збільшення на обмеженому інтервалі часу числа реалізацій таймерних сигнальних конструкцій порівняно з розрядно-цифровим кодуванням.

It is shown increasing efficiency of binary channel by increasing the time interval for a limited number of implementations of combinations of timer signal designs versus-bit digital coding.
Keywords: підвищення ефективності; канал; розрядно-цифрове кодування; обмеженний інтервал часу