Бухкало, Світлана Іванівна2016-09-282016-09-282014Бухкало С. І. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) : підручник / С. І. Бухкало ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Київ : Центр навчальної літератури, 2014. – 456 с.966–364–093–6https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/23502Викладено основи комплексних інноваційних заходів у загальній технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних, біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі ресурсо- та енергозбереження. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули для інноваційних заходів, норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів, тестів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.ukхарчова промисловістьтехнологія харчових продуктівпродукти харчуванняякість підготовки фахівцівматематичне моделюваннякомплексні інноваційні технологіїбродильне виробництвоЗагальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи)General food technology in examples and problems (Innovation measures)Book chapter