О новых подходах к обоснованию проектных решений универсальных боевых бронированных платформ - Степанов, Н. М.; Ткачук, Николай Анатольевич; Васильев, Антон Юрьевич; Гриценко, Геннадий Дмитриевич; Ткачук, Анна Владимировна (НТУ "ХПИ", 2009)
У статті наведено опис нового підходу до обґрунтування структури і параметрів універсальних бойових броньованих платформ. Намічені основні проблемні напрями досліджень.

In the paper the description of the new approach is presented to the ground of structure and parameters of the universal battle armored platforms. Basic problem directions of researches are listed.
Keywords: универсальные боевые бронированные платформы; тактико-технические характеристики; боевой модуль; САПР