Моделювання процесів управління оборотним капіталом підприємства - Борзенко, Володимир Іванович; П'ятак, Тетяна Вікторівна; Демьохіна, Олена Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2011)
У роботі приведена математична модель управління оборотним капіталом підприємства, що дозволяє сформувати оптимальну величину елементів оборотних коштів для здійснення виробничого процесу.

In article is brought mathematical model of management current capitals enterprises, allowing form optimum value of the circulating assets for realization of the production process
Keywords: дебіторська заборгованість; оборотний капітал; активи; оптимізація; моделювання; запаси; незавершене виробництво; готова продукція