Сутність та систематизація форм і видів концентрації - Власова, Наталія Олексіївна; Ковінько, Ольга Сергіївна (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012)
Уточнено сутність поняття «концентрація», визначено та систематизовано основні її види та форми.

The essence of concept «concentration» is refined, its main kinds and forms are determinated and systematized.
Keywords: господарство світове; інтеграція; бізнес національний; підприємство; конкурентоспроможність; виробництво; інновації; торгівля роздрібна