Напрямки підвищення ефективності управління персоналом в сучасних умовах функціонування підприємства - Кучинський, Володимир Анатолійович (Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут”, 2018)
Для підвищення ефективності функціонування і забезпечення конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах необхідно активно впроваджувати інноваційні технології в управлінні персоналом. Впровадження інноваційних технологій в управління персоналом сприятиме формуванню конкурентоспроможного персоналу та підвищенню продуктивності праці на підприємствах України.
Keywords: інноваційні технології; конкурентоспроможність; персонал; продуктивність праці