Дослідження кон'юнктури ринку мобільних телефонів та перспектив його розвитку - Шаповал, Віктор Станіславович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Проведені дослідження свідчать про те, що найактивнішим сегментом споживачів смартфонів є молоді люди. З усієї кількості молоді 25-34 років 40% користуються смартфонами "завжди" та "дуже часто".
Keywords: ринок; попит; пропозиція; кон'юнктура; мобільні телефони; розвиток