Історія зародження та розвитку спеціальності "Фізична культура і спорт" в НТУ "ХПІ" - Борейко, Наталя Юріївна; Любієв, Альберт Гнатович; Юшко, Олексій Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
У статті висвітлюється проблеми організації та розвитку спеціальності "Фізична культура і спорт", визначаються історичні етапи, доводиться позитивний вплив спеціальності "Фізична культура і спорт" на розвиток та створення престижу НТУ "ХПІ".
Keywords: спеціальність "фізична культура і спорт"; спорт; студенти; історія; досягнення