Інноваційність функціонування підприємства в теоріях організації - Бояринова, К. О. (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглянуто положення діяльності та поведінки підприємства у розрізі теорій організації. Визначено основні фундації функціонування та інтенції інноваційного функціонування за основними економічними парадигмами.
Keywords: теорії організації; інноваційність; фундації функціонування; інтенції інноваційного функціонування; theory of firm; innovativeness; functioning foundations; intention of innovative operation