Спрощена система оподаткування як засіб стимулювання підприємницької діяльності - Сливка, Н. В.; Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна (Харківський інститут управління, 2012)
Одним з інструментів податкового механізму є спрощені режими оподаткування. Втім, як свідчить зарубіжний досвід, вони можуть використовуватися тільки як тимчасовий захід на певному етапі становлення малого та середнього підприємництва.
Keywords: спрощена система; оподаткування; підприємництво; податковий Кодекс