Математическое моделирование элементов машин при воздействии физических полей - Степанов, Михаил Сергеевич; Назаренко, Сергей Александрович; Степунин, В. А. (НТУ "ХПИ", 2010)
Розглядаються проблемні питання, що виникають при розробці на єдиній комплексній науково-методологічній основі математичних моделей елементів машин з урахуванням реального характеру зовнішнього навантаження різної фізичної природи. Розглядається задача математичного моделювання золотникового електрогідравлічного перетворювача.

General approaches of decision nonlinear coupled-field analyses are grounded. The common scheme of interaction between structural elements was elaborated. New schemes for solving formulated problems are proposed. Analyses of the case one- cascade the hydroallocator the settlement are researched.
Keywords: нагрузка; преобразователи; золотниковые электрогидравлические преобразователи; виды связанности