Удельное усилие на штоке вакуумного усилителя тормозов - Шуклинов, С. Н. (НТУ "ХПИ", 2010)
Запропоновано математичні залежності, що до визначення удільного зусилля на штоку вакуумного підсилювача гальм зі слідкуючим пристроєм який сформовано на основі пружно-еластічного елементу. Дані залежності характеризують удільне зусилля на штоку підсилювача підчас початку його спрацьовування та у слідкуючим режимі дії.
Keywords: упруго-эластичный диск; деформация; коэффициент трения; поршень управления; клапан вакуумного усилителя