Пристрій для визначення часткової участі споживача при порушенні вимог по коливанням напруги - Сендерович, Геннадій Аркадійович; Дяченко, Олександр Васильович; Захаренко, Наталя Сергіївна (Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, 2019)
Запропоновано пристрій для визначення часткової участі споживача при порушенні вимог по коливанням напруги який працює за фактом їх порушення

Предложено устройство для определения долево го участия потребителя при нарушении требований по колебаниям напряжения, которое работает по факту их нарушения

A device is proposed for determining the share of the consumer in case of violation of the requirements for voltage fluctuations that works on the fact of their violation
Устройство для определения долевого участия потребителя при нарушении тре-бований по колебания напряжения
Device for Determining the Equity in Violation of the Consumer in Voltage Fluctuations
Keywords: показники якості електроенергії; вимірювання; локальні засоби обліку; коливання напруги