Ефективність впровадження психолого-педагогічної програми розвитку професійної відповідальності майбутніх фахівців ракетно-космічної галузі - Крошка, Н. П. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
В статті представлено результати апробації психолого-педагогічної програми розвитку професійної відповідальності майбутніх фахівців ракетно-космічної галузі. Висвітлено вплив психолого-педагогічної програми на розвиток професійної відповідальності студентів за рахунок актуалізації психологічних умов.

The article presents the results of the testing of the psychological and pedagogical program of professional responsibility of future specialists of the rocket and space industry. The influence of the psychological- pedagogical program on the development of students' professional responsibility due to actualization of psychological conditions has been covered.
Efficiency of introducing of psychological and рedagogical program of development of professional responsibility of future specialists of rocket and space industry
Keywords: психодіагностичні методики; когнітивна осмисленість; інтернальність суб’єктивного контролю; усвідомлення відповідальності; psychodiagnostic techniques; cognitive meaningfulness; internality of subjective control; awareness of responsibility