Ціноутворення на госпдоговірну тематику університетів - Климентова, Марія Віталіївна (Національна академія Національної гвардії України, 2025)
Ціноутворення на госпдоговірну тематику університетів є багатофакторним процесом, що поєднує економічні розрахунки, ринкові умови та соціально-наукову місію закладів вищої освіти. Ефективне формування ціни забезпечує не лише фінансову стабільність університетів, але й підвищує їхню роль як центрів інноваційного розвитку.
Keywords: ціноутворення; університети; науково-дослідні роботи; господарсько-договірні дослідження; право; формування ціни