Людський фактор при злитті та поглинанні підприємств - Соколенко, Володимир Анатолійович; Гололобова, Олеся Миколаївна; Рибицька, Юлія Леонідівна (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті на основі аналізу корпоративної культури в системі управління при злитті і поглинанні компаній проаналізовані домінуючі соціально-організаційні чинники стабільного функціонування та розвитку компаній та запропоновані шляхи підвищення ефективності їх діяльності.

In this artiсle based on the analysis of corporate culture in the management of the merger and acquisitions analyzed the dominant social and organizational factors of stable functioning and development of companies and suggest ways to improve their performance.
Keywords: корпоративна культура; соціально-организаційні чинники; здібності людини; автовиробники; конкуренція