Методичні вказівки до практичних занять по курсу "Основи програмування і алгоритмічні мови" (модуль "Алгоритмічна мова ТурбоПаскаль" як засіб вирішення задач САПР і ТММ) - Веретельник, Юрій Вікторович; Сєриков, Володимир Іванович; Пелешко, Євген Віталійович (НТУ "ХПІ", 2010)
Метою методичних вказівок є поліпшення підготовки студентів спеціальності "Основи програмування і алгоритмічні мови" в ході вивчення ними мови Паскаль для розробки обчислювальних програм при проектуванні, а також при створенні модулів для систем автоматичного проектування. Методичні вказівки складаються з восьми розділів, в яких викладений необхідний теоретичний матеріал і наведені багаточисельні приклади і завдання, що дають можливість наочно продемонструвати практичне вживання даної теми. Послідовність тем підпорядкована, завданням практики
Keywords: ТурбоПаскаль; Паскаль-програми; бібліотека GRAPH; GRAPH; мови програмування; мова Паскаль