Підвищення точності механічної обробки тонкостінних поршнів ДВЗ - Гордієнко, Євгеній Костянтинович; Білогуб, Олександр Віталійович (НТУ "ХПІ", 2008)
Розглядається питання підвищення точності механічної обробки поршнів ДВP на наявному обладнанні. Проводиться комплексний аналіз існуючих технологічних процесів на предмет невикористаних резервів по точності готового виробу. Особливу увагу приділено оцінці деформацій при закріпленні заготовки на чистовій операції.
Keywords: поршні; двигуни внутрішнього згоряння; деформація; різці; номінальний вузол