Аналіз теоретичних положень поняття "ділове спілкування майбутніх фармацевтів" - Чернишенко, Ольга Олександрівна (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2020)
У статті здійснено аналіз теоретичних положень поняття «ділове спілкування майбутніх фармацевтів». У результаті аналізу визначено поняття «ділове спілкування майбутніх фармацевтів».

The article has been analyzed the theoretical provisions of the term "future pharmacists business communication". As a result of the analysis the term "future pharmacists business communication" has been defined.
Keywords: поняття; ділове спілкування; майбутній фармацевт; фахівець; term; business communication; future pharmacist; specialist