Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я. Частина 2 - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2018)
Подано тези доповідей науково-практичної конференції MicroCAD-2018 за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, науковими співробітниками, аспірантами, студентами, фахівцями різних організацій і підприємств. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, студентів, фахівців. Тези доповідей відтворені з авторських оригіналів.
Information technologies: science, engineering, technology, education, health. Part 2
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; мікропроцесорна техніка; приладобудування; електричне перетворення енергії; електромеханічне перетворення енергії; енергозберігаючі технології; енергетика; хімічна технологія; харчові технології; біотехнології; переробка горючих копалин