Творчість як джерело духовного становлення студентів НТУ «ХПІ» - Романовський, Олександр Георгійович (НТУ "ХПІ", 2013)
В статі дано визначення поняття "духовність", розглянуті підходи до визначення духовності. Дано визначення поняття "духовне становлення особистості", розкриті основи формування духовності та людської творчості. Запропоновані способи вирішення проблеми духовного становлення студента.

The article defines the concept of spirituality, the approaches to the definition of spirituality. Given the definition of spiritual identity formation, revealed foundations of spirituality and human creativity. Proposed solutions to the problem of spiritual formation of the student.
Creativity as a source of spiritual formation of students NTU "KhPI"
Keywords: духовність; розвиток гармонійний; особистість; гуманізація; spirituality; spiritual formation; spiritual development; creativity