Методи оцінки компетентностей виробничого персоналу - Гуцан, Олександр Миколайович; Погорєлова, Тетяна Олексіївна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
На основі розроблених підходів можна грамотно оцінити перспективну молодь, спланувати стратегічний розвиток виробничо-комерційної діяльності на майбутнє, мінімізувати ризики прийняття управлінських рішень, що в кінцевому підсумку дозволить національній виробничій системі зайняти гідне місце на світовому ринку промислової продукції.
Keywords: виробничий персонал; оцінка; прогнозування; компетентності; автотранспортні підприємства