Текст лекцій по дисципліні "Економіка підприємства" - Кузьменко, Леонід Володимирович (НТУ "ХПІ", 2015)
Мета курсу "Економіка підприємства" (ЕП) є формування у майбутніх спеціалістів системи спеціальних знань і практичних навичок аналізу показників діяльності підприємства, що дозволяють оволодіти основами планування і управління виробництвом.
Keywords: економіка підприємства; промисловість; фонди підприємства; основні виробничі фонди; амортизація; оборотні засоби підприємства; кадри підприємства; персонал підприємства; продуктивність праці; рух робочої сили; заробітня плата; оплата праці; системи оплати праці; облік собівартості; собівартість продукції; витрати; ціноутворення; прибуток; інвестиції; виробничі інвестиції; капіталовкладення