Исследование и описание платформы QUANTUM LEAPS - Прилипко, А. В.; Тройников, В. С. (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті розглянута платформа для написання програм для умонтовуваних систем, Quantum Leaps, яка є альтернативою традиційним операційним системам реального часу.

The platform for a writing of programs for embedded systems, Quantum Leaps which is alternative to traditional operating systems of realtime in this article.
Keywords: экспертная система; QL платформа; микроэлектронные устройства; средства сигналов; программисты