Развитие концепции маркетинг-менеджмента и его современное состояние в Украине - Синческул, И. Л.; Ларка, Николай Иванович (НТУ "ХПИ", 2010)
В статті розглядається проблема маркетингу як управлінської концепції, його розвиток в сучасному суспільстві з урахуванням змін, що відбулися в економіці в останній час. Виявлені основні проблеми, що виникають при організації і здійсненні маркетингової діяльності на підприємствах.

In article the problem of marketing as a managerial concept and its development in a modern society is considered, taking into account recent changes in economy. The key problems arising during the organization and implementation of marketing activity of enterprises are discovered.
Keywords: экономическая система; маркетинг; экономический кризис; отечественные предприятия; организация маркетинговой деятельности; система управления маркетингом