Розробка мобільного додатку для тестування слухачів навчального центру - Губка, О. С.; Губка, С. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є автоматизація вищеописаних завдань навчального центру та полегшення праці співробітників навчального центру. Мобільний додаток розроблений для двох основних платформ: Android та iOS. Дослідна експлуатація розробленого мобільного додатка у рамках навчального центру показала скорочення часу на реалізацію вищеописаних завдань.
Keywords: інформаційні технології; підготовка фахівців; рейтинги слухачів; дистанційні курси; оцінка знань