Робоча програма навчальної дисципліни "Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами" - Хвостенко, Владислав Сергійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Метою дисципліни є послідовне формування в студентів знання основних положень теорії та практики застосування норм господарського права в процесі господарської діяльності.
Keywords: стартап екосистема; дизайн мислення; бізнес модель; маркетинг для стартапів; презентація стартапу; пітч-дек