Моделювання цінового сегменту з метою формування стратегії ціноутворення - Мардус, Наталія Юріївна (Житомирський державний технологічний університет, 2012)
Обґрунтовано застосування методики прогнозування або ідентифікації цільового сегменту ринку (на прикладі ринку тракторів) з метою позиціонування продукції, а також для розробки організаційно-економічних заходів щодо формування цінової стратегії підприємства
Keywords: цінова стратегія; маркетингова цінова політика; ціновий сегмент; трактори тягового класу; цільовий сегмент ринку; позиціонування нового товару; показники цінності