Розробка програмного забезпечення автоматизованого контролю комплексного показника санітарно-гігієнічних факторів - Поперека, К. Д.; Костенко, В. Л. (НТУ "ХПІ", 2015)
У роботі проведено дослідження з розробки спеціалізованого програмного забезпечення автоматизованого контролю комплексного показника санітарно-гігієнічного стану робочої зони, описано алгоритм та структурну схеми програми, яка дозволяє в автоматичному режимі досліджувати нормовані параметри, прискорити процес вимірювання, а також обробити виміряні дані й оцінити їх невизначеність.

In the study on the development of specialized software of the automated control complex refractive of sanitary and hygienic state of the working area, the algorithm and the block diagram of the program, which allows you to automatically normalized to explore parameters to speed up the process of measurement and process measurement data and assess their uncertainty.
Keywords: програмне забезпечення; узгоджувальний пристрій; пристрій передачі даних; аналого-цифрові перетворювачі; програмний продукт; інформаційно-вимірювальні системи