Маркетингова стратегія просування освітніх послуг як засіб формування бренду навчального закладу - Косенко, Андрій Васильович; Жегус, Олена Валентинівна; Гусаковська, Тетяна Олександрівна; Гораль, Ліліана Тарасівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Стаття присвячена аналізу сучасних підходів до маркетингового просування освітніх послуг аграрних університетів. Сформовано і детально проаналізовано стратегічні напрямки ринкового просування освітніх послуг аграрних університетів. Досліджено ключові аспекти формування позитивного іміджу та бренду навчального закладу через використання ефективних маркетингових стратегій. Розглянуто особливості освітніх послуг аграрних університетів та методи їх просування на освітньому ринку. У роботі розглянуто значення брендингу для вищих навчальних закладів аграрного профілю, а також роль маркетингових комунікацій у залученні абітурієнтів, зміцненні репутації університету та підвищенні конкурентоспроможності на освітньому ринку
Marketing strategy for promoting educational services as a means of forming the brand of an educational institution
Keywords: освітні послуги; формування бренду; навчальні заклади; маркетинг; стратегії просування; позиціонування; аграрні університети