Правила евакуації людей з громадських будинків під час пожежі - Повзик, Є. Ю. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Наведено правила евакуації людей під час пожежі, які сприяють збереженню життя та здоров'я людей.

The rules for evacuating people during a fire are given, which contribute to the preservation of life and health of people.
Rules for the evacuation of people from public buildings during a fire
Keywords: правила евакуації; пожежі; небезпека; збереження життя; здоров'я людей; громадські будинки; evacuation rules; fires; danger; saving life