Практична граматика англійської мови. Синтаксис - Левін, Олег Євгенович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки складаються з п’яти розділів: «Просте речення», «Складне речення», «Узгодження підмета і присудка», «Порядок слів. Інверсія» та «Пунктуація». Кожен з розділів має теоретичне пояснення матеріалу, який супроводжується прикладами. Теорія завжди супроводжується вправами на відпрацювання та закріплення тієї чи іншої теми.
Practical English Grammar. Syntax
Keywords: методичні вказівки; англійська мова; практична граматика; практична граматика англійської мови; синтаксис